U bevindt zich hier:

Welkom | Restaurant | Diner
Joomla Slide Menu by DART Creations
Diner

 

MENU'S:

Een 3-gangen keuze menu: € 29,50

Een 4-gangen surprise menu: € 39,50

 U heeft bij het 3-gangen menu uit onderstaande gerechten de keuze:

Voorgerechten:

* Tartaar van gerookt zalm met Hollandse garnalen en mosterd mayonaise

* Ceasar salade met Gelderse hoen, romeinse sla, croutons en Parmezaanse kaas

* Soep van pastinaak met cantharellen en peterselie olie

Hoofdgerechten:

* Combinatie van kabeljauw en mosselen met Provencaalse saus

* Varkenshaas met rauwe ham en salie, gesmoord in witte wijn met garnituur, uien en champignons

* Pasta Funghi à la Chef(met paddenstoelen)

Nagerechten:

* Creatie van vier nagerechten

* Tarte Tatin van appel met boerenjongens, slagroom en chocolade ijs

* Kaasplateau van 3 soorten kaas


VOORGERECHTEN:

Zeeuwse platte oester(0000) met citroen, per stuk €   4,00
Sushi: California rol van kip, krokante garnaal, nigiri met zalm, nigiri met carpaccio, wasabi, soja, zeesla en gember  € 15,00
"Koogel" creatie van voorgerechten € 19,50 
Runder carpaccio met spekjes, oude kaas, pijnboompitjes, rucola en truffel mayonaise € 10,50
Trio van schaal- en schelpdieren: Gegratineerde oester, coquille met pompoencrème en gekookte mosselen € 12,50
Gebakken coquilles St.-Jacques met Pata Negra, briochebrood en truffel olie € 16,50
Salade van gerookte eendenborst met ganzenlever krullen, frambozendressing, paddenstoelen en sjalotten crème € 10,50
  

HOOFDGERECHTEN:

Noordzeetong(440-500 gr.), gemnegde salade, maisfriet, mayonaise en remoulade € 39,50     
Picasso; met fruit en gember, extra €   3,75
Met Hollandse garnalen(50 gr.), extra €   7,00
Gegrilde heilbot met spinazie, bospeen, rode biet, aardappel mousseline en saus van tomaat en knoflook € 21,50
Vangst van de week Dagprijs
Combinatie van kalfshaas en kalfszwezerik met morillessaus € 29,50
Tournedos met Stroganoff of champignons-roomsaus:
175 Gram € 27,50
250 Gram € 32,50
Gebakken ganzenlever, extra €   6,50
Eendenborstfilet met gekarameliseerde witlof, dauphine aardappel en sinaasappel saus € 19,50
Stoofschotel à la Chef(runder ragout met trappistenbier en paddenstoelen) € 16,50
 

 

NAGERECHTEN:

Kaasplateau van Hollandse en buitenlandse kaas met garnituur, honing en noten-desembrood € 15,00
Cheesecake, kersen, sabayon van Baileys en yoghurt-amarene kersen ijs €   9,50
Creatie van huisgemaakte desserts € 15,00
"Koogel" bombe van witte of bruine chocolade gevuld met vers fruit en vanille ijs en overgoten met warme chocoladesaus €   9,50
Irish, French, Spanish of Italian coffee €   6,75